skip to Main Content

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Το Franchise, σύμφωνα με τους ειδικούς του χώρου, αποτελεί την πιο επιτυχημένη και ασφαλή μέθοδο ανάπτυξης της μικρής επιχειρηματικότητας.

Ένα Δίκτυο Franchise στον τομέα των Επιστημών Υγείας, μία σταθερά αναπτυσσόμενη αγορά, εξασφαλίζει στον Δικαιοδόχο σταθερή επενδυτική προοπτική και υψηλή απόδοση για το κεφάλαιο της επένδυσης (ROI).

ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΧΟΙ

Με το Σύστημα Δικαιόχρησης (Franchise) “Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας TherapyLab» δίνεται η ευκαιρία σε νέους Φυσικοθεραπευτές μέλη του ΠΣΦ και ανεξάρτητους Επενδυτές/Επιχειρηματίες να ξεκινήσουν άμεσα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στον χώρο της Υγείας.

1. ΝΕΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΣΦ

Ως Δικαιοδόχος (Francisee) του TherapyLab ο νέος Φυσικοθεραπευτής, μέσω της διαρκούς υποστήριξης και έχοντας την καθημερινή επιστημονική και διοικητική επιμέλεια ενός καταξιωμένου συνόλου έμπειρων επαγγελματιών του χώρου της Υγείας, έχει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στην προσωπική του επιστημονική εξέλιξη εφαρμόζοντας με ενσυναίσθηση στους ασθενείς του, ένα άριστα μελετημένο πρόγραμμα συνολικής αποκατάστασης, μια ολιστική προσέγγιση θεραπείας που στο TherapyLab ονομάζουμε Έργο Φροντίδας.

2. ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Ως Δικαιοδόχος (Francisee) του TherapyLab δίνεται στον Επενδυτή/Επιχειρηματία μια μοναδική ευκαιρία:

 • Να συμμετέχει κεφαλαιουχικά στην συνεχή ανάπτυξη του κλάδου Υγείας,
 • Να εξασφαλίσει στο ακέραιο το επενδυτικό του κεφάλαιο,
 • Να αποκομίζει ένα εγγυημένο μηνιαίο παθητικό εισόδημα,
 • Να πετύχει συνολικά μια εξαιρετικά ελκυστική απόδοση για το κεφάλαιό του,

χωρίς να απασχολείται προσωπικά στην επιχείρησή του.

ΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;

Με την Δια Βίου Εκπαίδευση στα πλαίσια των συνεργασιών μας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και των Σεμιναρίων που οργανώνει η TherapyLab Academy διασφαλίζουμε:

 • Την σταθερή και υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης των Φυσικοθεραπευτών μας.
 • Την εύρυθμη λειτουργία των Εργαστηρίων Φυσικοθεραπείας TherapyLab μέσω της διαρκούς παρακολούθησης και υποστήριξής των εργασιών τους.
 • Την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πρόκειται για μια συνεχή διοικητική και εκπαιδευτική διαδικασία με διπλό στόχο,

 1. Τη συνεχή παρακολούθηση των Επιστημονικών εξελίξεων της Φυσικοθεραπείας και την εφαρμογή των πιο σύγχρονων Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων.
 2. Την εμβάθυνση στην οργανωτική δομή και στη διαχείριση ενός TherapyLab.

7 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

1. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Συστηματικοποίηση, Μελέτη σκοπιμότητας, Δυνατότητα ανάπτυξης του concept με τη μέθοδο Franchise, Concept Turn-Key and Full-Ran, Πλήρης Φάκελος Franchise, Σύμβαση, Όροι συνεργασίας, Ενημερωτικός φάκελος.

2. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ανθρώπινοι πόροι, Οργανωτική δομή, Υποδομή υποστήριξης, Οικονομοτεχνικά Εργαλεία, KPIs ανάλυση, Budget, P&L, Συστήματα Αναφορών και Κινήτρων, Διαδικασίες ελέγχου, Check lists, Οικονομοτεχνικοί Δείκτες, Mystery Shopping Αυτοβελτίωσης, Καταχωρημένη Αναγνωρίσιμη Εταιρική ταυτότητα, Marketing, Εμπορική Πολιτική.

3. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ανάλυση Τοπικής αγοράς, Πλήρης Υποστήριξη στην Επιλογή Περιοχής και εξεύρεση κατάλληλου χώρου, Μοντέλο Εργαστηρίου, Αναλυτικά σχέδια, Εξοπλισμός, Προδιαγραφές, Χωροοργάνωση, Διακόσμηση, συμμόρφωση με απαιτήσεις Άδειας Λειτουργίας, Εμπειρία στη Στελέχωση και Εκπαίδευση του κατάλληλου Ανθρώπινου Δυναμικού, Εγχειρίδιο Λειτουργίας, Brand Manual, Συνεχής Εκπαίδευση με την TherapyLab Academy.

4. ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ

Γιατί έχουμε οργανώσει τη ροή των εργασιών και τη ροή των ασθενών, με το βέλτιστο και ασφαλέστερο τρόπο εφαρμόζοντας την Κυκλική Διαδικασία Ε.Α.Π.Ε. – Εφαρμόζω, Αξιολογώ, Προσαρμόζω, Ενεργώ.

5. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ερευνούμε, Εξελίσσουμε και Διευρύνουμε τα όρια της Φυσικοθεραπείας. Σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετέχουμε σε ερευνητικές εργασίες και δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.

6. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΦΗΜΗ

Γιατί έχουμε πλέον καθιερωθεί στην συνείδηση των ασθενών και ευρύτερα στην αντίληψη της Φυσικοθεραπευτικής μας επιστημονικής κοινότητας ως

«Το Μεγαλύτερο Δίκτυο Εργαστηρίων Φυσικοθεραπείας στην Ελλάδα»

7. ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Με εξειδικευμένες ενέργειες Marketing και Δημοσίων Σχέσεων και έχοντας ήδη αναπτύξει μία ιδιαίτερα υψηλή φήμη, στο TherapyLab η ροή των ασθενών είναι συνεχής και η Ανάπτυξη γρήγορη.

Μέσω της άρτιας οργάνωσης αποδεδειγμένα λειτουργούμε με επιτυχία 11 Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας TherapyLab εξασφαλίζοντας στους συνεργάτες μας ένα Σταθερό Επιχειρηματικό Περιβάλλον υποστηρίζοντάς τους συνεχώς σε όλα τα θέματα του Επιχειρείν: Επιστημονικά, Διοικητικά, Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Φορολογικά, Οικονομικά, Νομικά.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  * Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία στην φόρμα επικοινωνίας

  Back To Top
  Search