skip to Main Content

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Το Franchise, σύμφωνα με τους ειδικούς του χώρου, αποτελεί την πιο επιτυχημένη και ασφαλή μέθοδο ανάπτυξης της μικρής επιχειρηματικότητας. Ένα Δίκτυο Franchise στον τομέα των επιστημών υγείας – μία σταθερά εξελισσόμενη αγορά – εξασφαλίζει στον Δικαιοδόχο σταθερή επιχειρηματική προοπτική και υψηλή απόδοση σε σχέση με το κεφάλαιο της επένδυσης ROI.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΧΟΣ – ΝΕΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΣΦ.

Το THERAPYLAB δίνει την ευκαιρία σε νέους Φυσικοθεραπευτές μέλη του ΠΣΦ να ξεκινήσουν άμεσα την επιχειρηματική τους καριέρα στον χώρο της υγείας με την εφαρμογή ενός άρτια οργανωμένου συστήματος δικαιόχρησης (Franchise).

Μέσω της διαρκούς υποστήριξης και έχοντας την καθημερινή επιστημονική και διοικητική επιμέλεια ενός καταξιωμένου συνόλου έμπειρων επαγγελματιών ο δικαιοδόχος (Francisee) έχει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στην προσωπική του επιστημονική εξέλιξη και  να εφαρμόζει με ενσυναίσθηση στους ασθενείς του, ένα άριστα μελετημένο πρόγραμμα συνολικής αποκατάστασης, μια ολιστική προσέγγιση θεραπείας και φροντίδας.

ΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;

Με εξειδικευμένες ενέργειες marketing και δημοσίων σχέσεων και έχοντας ήδη αναπτύξει μία ιδιαίτερα υψηλή φήμη, στο THERAPYLAB η ροή των ασθενών είναι συνεχής, ενώ μέσω των συστημάτων της συνεχούς εκπαίδευσης του THERAPYLAB ACADEMY διασφαλίζεται η σταθερή και υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Πρόκειται για μια συνεχή διοικητική και εκπαιδευτική διαδικασία με διπλό στόχο,

 1. Τη συνεχή παρακολούθηση των Επιστημονικών εξελίξεων της Φυσικοθεραπείας και την εφαρμογή των πιο σύγχρονων Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων.
 2. Την εμβάθυνση στην οργανωτική δομή και στη διαχείριση ενός THERAPYLAB.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ.

 • ΩΣ FRANCHISEE

Δεσμεύοντας μια περιοχή που σε ενδιαφέρει για να αναπτύξεις το δικό σου Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας THERAPYLAB με την μέθοδο του Franchise.

 • ΩΣ PARTNER

Εκδηλώνοντας μερικό ενδιαφέρον, ώστε να εκμεταλλευτείς την τεχνογνωσία μας για οποιοδήποτε πεδίο σε ενδιαφέρει, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ | ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ | MARKETING | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ και με την υποστήριξή μας να ξεκινήσεις το δικό σου Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας με ασφάλεια.

7 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

 1. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Συστηματικοποίηση, Μελέτη σκοπιμότητας, Δυνατότητα ανάπτυξης του concept με τη μέθοδο Franchise, Concept Turn-Key and Full-Ran, Πλήρης Φάκελος Franchise, Σύμβαση, Όροι συνεργασίας, Ενημερωτικός φάκελος.

 1. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ανθρώπινοι πόροι, Οργανωτική δομή, Υποδομή υποστήριξης, Οικονομοτεχνικά Εργαλεία, KPIs ανάλυση, Budget, P&L, Συστήματα Αναφορών και Κινήτρων, Διαδικασίες ελέγχου, Check lists, Οικονομοτεχνικοί Δείκτες, Mystery Shopping Αυτοβελτίωσης, Καταχωρημένη Αναγνωρίσιμη Εταιρική ταυτότητα, Marketing, Εμπορική Πολιτική.

 1. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ανάλυση Τοπικής αγοράς, Πλήρης Υποστήριξη στην Επιλογή Περιοχής και εξεύρεση κατάλληλου χώρου, Μοντέλο γραφείου, Αναλυτικά σχέδια, Εξοπλισμός, Προδιαγραφές, Χωροοργάνωση, Διακόσμηση, συμμόρφωση με απαιτήσεις Άδειας Λειτουργίας, Εμπειρία στη Στελέχωση και Εκπαίδευση του κατάλληλου Ανθρώπινου Δυναμικού, Εγχειρίδιο Λειτουργίας, Brand Manual, Συνεχής Εκπαίδευση, THERAPYLAB ACADEMY.

 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ

Γιατί έχουμε οργανώσει τη ροή των εργασιών και τη ροή των ασθενών, με το βέλτιστο και ασφαλέστερο τρόπο εφαρμόζοντας την Κυκλική Διαδικασία Ε.Α.Π.Ε. – Εφαρμόζω, Αξιολογώ, Προσαρμόζω, Ενεργώ.

 1. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ερευνούμε, Εξελίσσουμε και Διευρύνουμε τα όρια της Φυσικοθεραπείας. Σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετέχουμε σε ερευνητικές εργασίες και δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.

 1. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΦΗΜΗ

Γιατί έχουμε πλέον καθιερωθεί στην συνείδηση των ασθενών και ευρύτερα στην αντίληψη της Φυσικοθεραπευτικής μας επιστημονικής κοινότητας ως

«Το Μεγαλύτερο Δίκτυο Εργαστηρίων Φυσικοθεραπείας στην Ελλάδα»

 1. ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΒΕΒΑΙΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Γιατί στο THERAPYLAB με την εφαρμογή ενός άρτια οργανωμένου συστήματος Franchise, δίνεται η ευκαιρία σε νέους Φυσικοθεραπευτές να κάνουν ένα άλμα στο χρόνο και να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στον χώρο της υγείας, εστιάζοντας κυρίως στην άρτια παροχή υπηρεσιών Φυσικοθεραπείας, κάτω από τις κατευθύνσεις και τη διαρκή επιστημονική και διοικητική υποστήριξη ενός καταξιωμένου συνόλου έμπειρων επαγγελματιών.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  * Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία στην φόρμα επικοινωνίας

  Back To Top
  Search