skip to Main Content

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Η K&G Group σε συνεργασία με τη TherapyLab πρωτοπορεί και παρουσιάζει ένα νέο τρόπο παρακολούθησης δύο εντατικών ατομικών σεμιναρίων.

  1. Το πρώτο σεμινάριο έχει θέμα: Aνάπτυξη Ασκησιολόγιου Θεραπευτικής Άσκησης με τη Χρήση Σύγχρονων Μεθόδων Ενδυνάμωσης.
    Οι μέθοδοι που παρουσιάζονται είναι οι Pilates-mat, Pilates-reformer, TRX & Functional exercises και έχει διάρκεια 30 ώρες. Το σεμινάριο πραγματοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του TherapyLab  σε χώρους με πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό.
  2. Το δεύτερο σεμινάριο έχει θέμα: Εφαρμογή Σύγχρονων Μεθόδων Ενδυνάμωσης σε Χρόνιες Παθήσεις και Κακώσεις.
    Οι παθήσεις και κακώσεις στις οποίες θα γίνει η παρέμβαση με σύγχρονες μεθόδους ενδυνάμωσης αφορούν τα Καρδιοαναπνευστικά , τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, την Οστεοπόρωση, τις Γηριατρικές παθήσεις και τις κακώσεις και χειρουργεία Σπονδυλικής Στήλης. Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 20 ώρες.  Οι 7 κατευθύνσεις της θεραπευτικής άσκησης.
  3. Tο τρίτο σεμινάριο έχει θέμα : Cupping therapy seminar.Η θεραπεία με βεντούζες είναι μια αρχαία μορφή εναλλακτικής ιατρικής, κατά την οποία ο θεραπευτής τοποθετεί ειδικά «βάζα» (ποτήρια) στο δέρμα για λίγα λεπτά, προκαλώντας μια τοπική αναρρόφηση. Η μέθοδος στηρίζεται στη δημιουργία κενού αέρος πάνω στην πάσχουσα  περιοχή ανασηκώνοντας το δέρμα είτε με τη χρήση μηχανικής αντλίας και εφαρμόζεται τοπικά, σε σημεία βελονισμού ή επώδυνες περιοχές. Είναι διήμερο σεμινάριο διάρκειας 14 ωρών.

ΣΤΟΧΟΣ

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων ο φυσικοθεραπευτής θα είναι ικανός να εκτελεί με σωστή τεχνική ένα πρόγραμμα θεραπευτικής άσκησης, ομαδικής ή ατομικής, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο συνδυασμό ασκήσεων PilatesTRX & Functional. Επιπλέον θα μπορεί να δομεί μια συνεδρία θεραπευτικής άσκησης, με τις σωστές παραμέτρους, κατάλληλη για μεγάλο εύρος κακώσεων και παθήσεων.

Πλεονεκτήματα:

  • Προγραμματισμός των ημερών και ωρών επιμόρφωσης σύμφωνα με τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου.
  • Επιλογή τόπου εκπαίδευσης σε 4 σημεία στην Αττική και 2 στην Εύβοια.
  • Η επιμόρφωση μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο χώρο του εκπαιδευόμενου.
  • Προσιτό κόστος.
  • Το σεμινάριο είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Ιδανικό για φυσικοθεραπευτές που μένουν εκτός Αθηνών.

 

Πληροφορίες:

Δρ Τσατσάκος Γεώργιος
tsatsakos@therapylab.gr

Back To Top
Search