skip to Main Content
Κατ’ Οίκον Φυσικοθεραπεία

Τι είναι η Κατ’ Οίκον Φυσικοθεραπεία στο TherapyLab;

Για την αντιμετώπιση δυσχερειών μετακίνησης ή πρόσβασης των ασθενών στα Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας μας, το TherapyLab παρέχει υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας και Θεραπευτικής Άσκησης από καταρτισμένους πτυχιούχους φυσικοθεραπευτές στο Σπίτι, στο Γραφείο ή στο Χώρο σας.

Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στο Σπίτι, στο Γραφείο ή στο Χώρο σας

  • Υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας με τη χρήση φυσικών μέσων και μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας (κρουστικός υπέρηχος, ηλεκτροθεραπεία, πελματογράφο κλπ.)
  • Υπηρεσίες Θεραπευτικής Άσκησης (Pilates mat, Otago κλπ.)
  • Υπηρεσίες Θεραπευτικής Μάλαξης (μασάζ)
  • Small Group σε εργασιακούς χώρους
  • Family treat Υπηρεσίες

Πως θα κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας;

Με ένα τηλέφωνο στο 211 111 4589
ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί,
ή στέλνοντας ένα email στο katoikon@therapylab.gr

μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και άμεσα ένας διαπιστευμένος φυσικοθεραπευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας εξυπηρετήσει.

Γιατί στο Σπίτι, στο Γραφείο ή στο Χώρο σας;

Εάν έχετε προβλήματα στην μετακίνηση ή κινητική αδυναμία, εάν δεν έχετε χρόνο ή τα ωράρια εργασίας σας δεν επιτρέπουν την επίσκεψή σας σε ένα από τα Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας TherapyLab κατά τις ώρες λειτουργίας του, ή ακόμη κι αν απλά προτιμάτε μία προσωπική εξυπηρέτηση σε ένα οικείο περιβάλλον, εάν απλά κρατάτε με συνέπεια τις κοινωνικές αποστάσεις (social distancing) ή δεν θέλετε να συγχρωτίζεστε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες στο χώρο σας, με προσωποποιημένες υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας και Θεραπευτικής Άσκησης που ταιριάζουν στο δικό σας τρόπο ζωής.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται με ένα συνδυασμό χρήσης φυσικών μέσων και hi tech μηχανημάτων (φορητός εξοπλισμός). Πάντα στα πλαίσια των ατομικών σας αναγκών εφαρμόζουμε ένα προσωποποιημένου πρόγραμμα με βάση τα θεραπευτικά πρωτόκολλα Φυσικοθεραπείας και Άσκησης του TherapyLab, ώστε να επιτυγχάνεται κατ’ οίκον και με ταχύτητα, η ποιότητα αποκατάστασης ή φυσικής αυτοβελτίωσης που παρέχεται και σε ένα οποιοδήποτε Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας TherapyLab.

Οι κατ’ οίκον παρεχόμενες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και η συστηματική επαφή με έναν εξειδικευμένο φυσικοθεραπευτή πέρα από τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, επιδρούν θετικά και στον ψυχολογικό παράγοντα δρώντας πολλαπλασιαστικά στο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα δε σε ασθενείς με χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα, μετεγχειρητικούς ασθενείς ή και ευρισκομένους σε παρατεταμένη κατάκλιση.

Κατ’ Οίκον Φυσικοθεραπεία - Therapy Lab

Ασφαλώς με Ασφάλεια

Τηρώντας ευλαβικά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας από τον ΕΟΔΥ αλλά και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας, όλοι οι διαπιστευμένοι συνεργάτες Φυσικοθεραπευτές μας είναι πλήρως εμβολιασμένοι και μπορούν να παρέχουν όλες τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια.

Και φυσικά όπως ισχύει σε όλα τα Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας TherapyLab έτσι και για τις κατ’ οίκον υπηρεσίες στα πλαίσια της εμπορικής μας πολιτικής δεχόμαστε ασθενείς με ιδιωτική ασφάλεια από όλες τις Ασφαλιστικές εταιρίες, συμπεριλαμβανομένου του ΕΟΠΥΥ και των λοιπών Ταμείων Ασφάλισης.

Τόσο απλά, τόσο γρήγορα θα κανονίσετε μαζί ένα πρώτο ραντεβού αξιολόγησης και θα οργανώσετε το ιδανικό πρόγραμμα αποκατάστασης ή άσκησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας με σκοπό την άμεση ανακούφιση από πόνους, την ταχύτερη βελτίωση της υγείας σας και την καλύτερη λειτουργική αποκατάσταση προβλημάτων ή την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

Φόρμα επικοινωνίας για Κατ' Οίκον Φυσικοθεραπεία

    * Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία στην φόρμα επικοινωνίας

    Back To Top
    Search