skip to Main Content

Classic Massage

Είναι μία ειδική τεχνική μάλαξης όπου η χρήση των θεραπευτικών χειρισμών προσαρμόζεται στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Με την εφαρμογή του TherapyLa bclassic massage επιτυγχάνεται αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ανακούφιση από μυϊκούς σπασμούς και ψυχική ευεξία.

30min / 60min

Deep Tissue Massage

Η συγκεκριμένη μορφή μάλαξης εφαρμόζεται στους “εν τω βάθει” ιστούς του μυϊκού συστήματος, ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους. Χρησιμοποιώντας ποικιλία πιέσεων το DeepTissueMassage στοχεύει στη χαλάρωσητων μυών,την αύξηση της αιμάτωσης και οξυγόνωσής τους και την απομάκρυνσητων τοξινών.

30min  / 60min

Couple’s Massage

Ζευγάρια, φίλοι, ακόμη και συνεργάτες δεν είναι λίγες οι φορές που επιδιώκουν να μοιραστούν την εμπειρία ενός μασάζ απολαμβάνοντας τα ευεργετήματα της διαδικασίας μαζί. Οι σύντροφοι νιώθουν ότι μοιράζονται την ίδια στιγμή, την ίδια απόλαυση ευζωίας, οι φίλοι ότι βιώνουν μία κοινή εμπειρία που θα τους ενώσει περισσότερο, ενώ οι συνεργάτες, βρίσκουν την ευκαιρία να συνδυάσουν το ωφέλιμο με το χρήσιμο, μεταφέροντας το «γραφείο» σε έναν λιγότερο αυστηρό χώρο.

30min / 60min

Λεμφικό Μασάζ

Το λεμφικό μασάζ είναι ήπιας μορφής μάλαξη που ενεργοποιεί την κυκλοφορία της λέμφου και τη φυσική μετακίνηση των υγρών που βρίσκονται στους ιστούς κάτω από το δέρμα. Βελτιώνει την υγεία και την ομορφιά του δέρματος, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και την άμυνα του οργανισμού, αποβάλλει τα προϊόντα μεταβολισμού μέσω της παροχέτευσης της λέμφου από πρόσωπο, λαιμό και στέρνο βοηθώντας την αποτοξίνωση όλου του σώματος.

60min

Hot Stones

Η χρήση της λιθοθεραπείας σε συνδυασμό με τη θερμότητα εφαρμόζεται ως μέσο θεραπείας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η θεραπευτική δύναμη των ζεστών πετρών σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια και τη μάλαξη που ακολουθεί, οδηγεί σε μία βαθειά χαλαρωτική εμπειρία για σώμα και πνεύμα.

60min / 90min

Ρεφλεξολογία

Με την εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων σε χέρια, πέλματα και πρόσωπο η τεχνική απευθύνεται και εστιάζει σε εσωτερικά όργανα και σε ολόκληρο το σώμα, επηρεάζοντάς τα με ευεργετικό τρόπο. Επαναφέρετετηνισορροπία στονοργανισμό σας.

60min

Cupping – Θεραπεία με Βεντούζες

Η θεραπεία με Βεντούζες είναι μια αρχαία Κινέζικη πρακτική στην οποία μια βεντούζα προσκολλάται στο δέρμα αφού πρώτα μειωθεί από αυτήν η πίεση, έτσι που το δέρμα και ο επιφανειακός μυς να τραβιέται και συγκρατείται μέσα σε αυτή. Η εφαρμογή του cupping είναι μία ασφαλής, μη βίαιη τεχνική μάλαξης που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του μυϊκού πόνου, τη βελτίωση της κυκλοφορίας μέσω της καλύτερης οξυγόνωσης των ιστών λόγω της υπεραιμίας που προκαλείται στην υπό θεραπεία περιοχή. Μικρές εκχυμώσεις μπορεί να παρατηρηθούν μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας οι οποίες υποχωρούν μέσα σε λίγες μέρες.

30min

Αθλητικό Massage

Εξειδικευμένες τεχνικές μάλαξης σε συνδυασμό με διατάσεις που παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη και προσαρμόζονται στις ανάγκες και στη φύση του κάθε αθλήματος. Κατάλληλο για προετοιμασία και αποθεραπεία.

30min / 60min

Office Chair Massage

Μάλαξη με πιέσεις από δάχτυλα και αγκώνες που επικεντρώνεται στη ράχη, στους ώμους, στον αυχένα και στα χέρια. Εφαρμόζεται πάνω από τα ρούχα και ενδείκνυται για όσους αποζητούν λίγα λεπτά χαλάρωσης στο διάλειμμά τους από τη δουλειά ή στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας.

15min

Sauna

Δοκιμάστε μίαιδιωτική υπηρεσία σάουνας  μόνοι ή με το ζευγάρι σας, συνδυάζοντας τα οφέλη της με μία υπηρεσία μάλαξης. Η σάουνα θα προετοιμάσει το σώμα σας και θα ενισχύσει τις θεραπευτικές δράσεις του προγράμματος που θα επιλέξετε.

30min

Back To Top
Search