skip to Main Content

Αξίζετε μια καλύτερη ζωή. Μια ζωή χωρίς πόνο. Στις κλινικές φυσικοθεραπείας μας κάθε μέρα βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ασθενών μας Θα νοιώσετε σε σίγουρα χέρια από την πρώτη συνεδρία Θεραπεύουμε το σώμα. Φροντίζουμε την ψυχή!

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ (COVID-19)


Τα Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας TherapyLab έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, ως πάροχοι της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγεία συνεχίζουν ναπροσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας πάντοτε τα μέτρα και τους κανόνες προφύλαξης.

Διαχείριση Προγραμματισμένων Ραντεβού

 • Οι συνεδρίες προγραμματίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν συναθροίσεις και αναμονή στους χώρους υποδοχής και θεραπείας των Φυσικοθεραπευτηρίων TherapyLab.
 • Τα ραντεβού ορίζονται ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.Σε περίπτωση που έχετε αισθανθεί οποιαδήποτε αδιαθεσία ή παρουσία συμπτώματος τότε γίνεται ακύρωση.
 • Κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας θα βρίσκεστε σε ξεχωριστό χώρο μόνο μαζί με το θεραπευτή σας, χωρίς παρουσία άλλου ατόμου, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.
 • Η θεραπευτική άσκηση πραγματοποιείται μόνο ως ατομική συνεδρία σε ξεχωριστό χώρο.
 • Στις ευπαθείς ομάδες και σε άτομα που για προληπτικούς λόγους δε μπορούν να έρθουν στο χώρο μας, προσφέρονται οι κατάλληλες συμβουλές, οδηγίες και πρόγραμμα για εξ’ αποστάσεως θεραπείας μέσω διαδικτυακών εφαρμογών (Skype, Viber, Messenger κλπ).
 • Προτρέπουμετη χρήση ανέπαφων συναλλαγών μέσωχρεωστικών καρτών πληρωμής.

Βασικές Προφυλάξεις – Εξοπλισμός και Χώρος

 • Με την είσοδο και έξοδό σας από το χώρο απολυμαίνεστε με διάφορα αντισηπτικά μέσα που σας προσφέρουμε (αντισηπτικά υγρά, gel, μαντηλάκια κλπ).
 • Στο χώρο των θεραπειών χρησιμοποιούνται στα κρεβάτια κλινικά χαρτιά κάλυψης στρώματος μίας χρήσεως.
 • Οι θεραπευτές χρησιμοποιούν γάντια μίας χρήσεως και εφαρμόζουν συνεχώς αυστηρά μέτρα για την υγιεινή των χεριών τους.
 • Χορηγούνται στους ασθενείς γάντια μίας χρήσεως κατά τη διάρκεια της συνεδρίας τους
 • Μετά το τέλος της κάθε συνεδρίας στο χώρο της φυσικοθεραπείας και της θεραπευτικής άσκησης απολυμαίνονται όλες οι επιφάνειες, ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε και κάθε αντικείμενο με το οποίο έχετε έρθει σε επαφή(μηχανήματα, TRX λαβές, μπάλες, χερούλια, πόμολα κλπ).
 • Ο χώρος καθαρίζεται συνεχώς με αντισηπτικά και υπάρχει επαρκής αερισμός σε όλα τα δωμάτια και χώρους
 • Αποφεύγουμε τη χρήση κλιματισμού
Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα της THERAPYLAB

Slide 1 Φροντίστε το σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο. Εκεί θα ζείτε για πάντα. Τζίμ Ρον – επιχειρηματίας, συγγραφέας

Slide ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΑΣ Γκάζι Περιστέρι Νέα Σμύρνη Χαλκίδα Σύντομα κοντά σας... Γκάζι 2 - Fitness Hall Νέα Φιλαδέλφεια Οι κλινικές μας Κάρυστος Αργυρούπολη Μοσχάτο

Slide personal seminars PERSONAL SEMINARS

Slide ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ Φυσικοθεραπεία Θεραπευτική Άσκηση Εναλλακτικές Θεραπείες Πελματογράφημα Θεραπευτική Ιππασία

Slide ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Hilterapia TECAR

Slide ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Pilates Mat Pilates Reformer TRX

Slide ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Ρέικι Ρεφλεξολογία Deep Tissue Massage Sport Massage Aromatherapy Massage Chair Fast Massage Woman's Trilogy

Slide 1 Ο μεγαλύτερος πλούτος κάθε ανθρώπου είναι η Υγεία. Βιργίλιος

Πρόσφατα video του TherapyLab στο κανάλι μας στο YouTube :

Πρόσφατα video του TherapyLab στο κανάλι μας στο YouTube :

0+
Κλινικές
0+
Θεραπείες τον χρόνο
0%
Ραντεβού σε μία μόλις μέρα
0+
Περιστατικά

Slide 1 Η παχυσαρκία δεν τρέχει στο αίμα της οικογένειας. Είναι που δεν τρέχει κανείς στην οικογένεια. Ρόυ Γουόρεν – φυσιοθεραπευτής

Slide 1 Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί για την επίδραση του μυαλού στο σώμα. Θα ευχόμουν να είχαν ειπωθεί περισσότερα για την επίδραση του σώματος πάνω στο μυαλό. Φλόρενς Ναϊτινγκέιλ – νοσοκόμα

Slide 1 Τα φάρμακα προσθέτουν μέρες στην ζωή μου. Η φυσικοθεραπεία προσθέτει ζωή στις μέρες μου. Βενιαμίν Φρανκλίνος, πρόεδρος ΗΠΑ
Back To Top
×Close search
Search