Διατροφή

Ο κάθε ανθρώπινος οργανισμός είναι διαφορετικός, με αποτέλεσμα οι ανάγκες σε ενέργεια (θερμίδες) και θρεπτικά συστατικά να μην είναι ίδιες από άτομο σε άτομο. Ενδεικτικά εξαρτώνται από το φύλο, την ηλικία, από την ύπαρξη κάποιας ασθένειας κ.ά. 
 


 
 Τι παρέχουμε στο TherapyLab;
Οι πτυχιούχοι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι που συνεργάζονται με το TherapyLab θα σας δώσουν εξατομικευμένες διατροφικές οδηγίες με στόχο τη βελτίωση της υγείας σας και της ποιότητας ζωής σας. Πιο συγκεκριμένα, έχοντας λάβει τα αποτελέσματα των μετρήσεων της ανάλυσης σύστασης σώματος (Λιπομέτρηση), γίνεται λεπτομερής λήψη του ατομικού και οικογενειακού σας ιστορικού. Επιπλέον, λαμβάνεται υπόψη το καθημερινό πρόγραμμά σας, οι προτιμήσεις σας και οι αποστροφές σας σχετικά με τα τρόφιμα, η διαθεσιμότητα των τροφίμων στο περιβάλλον σας και ο τρόπος ζωής σας.


Τι ακολουθεί στη συνέχεια;
Στη συνέχεια σας δίνεται το προσωπικό σας διαιτολόγιο και οδηγίες για αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, μαθαίνοντας πώς να κάνετε την ισορροπημένη διατροφή κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Για τη σύνταξη του διαιτολογίου πέραν από το φύλο, το ύψος, την ηλικία και το τρέχον βάρος σας λαμβάνεται υπόψιν η ύπαρξη οποιουδήποτε νοσήματος που χρήζει διατροφικής αντιμετώπισης, καθώς και η πιθανή τρέχουσα φαρμακευτική αγωγή για τυχόν αλληλεπιδράσεις φαρμάκων-διατροφής. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποια νοσήματα στα οποία η ισορροπημένη διατροφή συμβάλλει όχι μόνο στην πρόληψη, αλλά και στην αντιμετώπισή τους: παχυσαρκία, καρδιαγγειακά νοσήματα, σακχαρώδης διαβήτης, νεφροπάθεια, καρκίνος, οστεοπόρωση.
 
 

Προσφερόμενες υπηρεσίεςΑνακαλύψτε τις υπηρεσίες μας. Επιλέξτε την επιθυμητή περιοχή

Ενημέρωση και συμβουλέςΕνημερωθείτε υπεύθυνα από την εξειδικευμένη ομάδα μας